Rólam

1997-ben gazdasági mérnökként, 2000-ben okleveles közgazdászként végeztem majd szakmámnak megfelelően hosszú évekig dolgoztam a banki szektorban. Mindig is motoszkált a fejemben a banki évek során, hogy egy olyan hivatást szeretnék folytatni, ahol hozzájárulhatok az emberek egészségének megőrzéséhez, a stresszes mindennapokból segítem a kikapcsolódást. A shiatsuval először több mint, 10 évvel ezelőtt találkoztam, amikor is a Nemzetközi Shiatsu iskola egyik tanára, Darin Ágnes kezelésére jártam. Akkor még nem sejtettem, hogy ez lesz az én utam, én is egyike voltam azoknak, akik a stresszes hétköznapok által okozott betegségekből próbáltak alternatív módszerek segítségével is kigyógyulni. Ági nagyon sokat segített nekem, hogy visszanyerjem egyensúlyomat. Pár évvel később egy közösségi oldal hirdetése alapján elmentem egy shiatsu alaptanfolyamra a Nemzetközi Shiatsu Iskolába. Még ekkor sem sejtettem, hogy ez lesz az új hivatásom, de belül éreztem, hogy folytatnom kell ennek, a testet lelket megújító kezelésnek a még magasabb szinten történő elsajátítását. Elvégeztem a 4 szemeszteres képzést és shiatsu gyógyász diplomát szereztem. A shiatsu gyógyász diploma megszerzésének egyik alapfeltétele 200 kezelés elvégzése aminek barátaim-ismerőseim nagyon örültek.

Szívem belső hangját vezetve egyszer azon kaptam magam, hogy ún. seva (önzetlen tevékenység) „munkára” indulok Portugáliába, Monte Sahajára, Mooji Ashramjába, ahol 8 felejthetetlen hónapot töltöttem el. Az élet kifürkészhetetlen útjai Amszterdamba sodortak, ahol önkéntes alapon elkezdtem shiatsu praxisomat építeni. 2019 nyarán úgy döntöttünk Budapesten folytatjuk az életet így most sok-sok szeretettel tárom ki az ajtómat azok előtt akik szeretnének egy frissítő relaxáló shiatsu kezelésben részesülni Budapesten a XIII. Kerületben.

 

Nagyon sok hálával és köszönettel tartozom az iskola tanárainak akik a 4 félév során támogattak minket, látták a fejlődésünket az első apró lépésektől kezdve egészen a vizsgáig.

Mindenképpen szeretném őket név szerint megemlíteni ezzel is kifejezve köszönetemet:

Madocsai Eszter, Darin Ágnes, Vászovics Nóra, Szemerey Márton illetve több küföldi vendégtanár is átadta tudását nekünk : Herbert Wiesenhofer, Gerhard Dirschl, Wilfried Rappenecker. Amennyiben szeretnél a shiatsu-val mélyebben megismerkedni, tiszta szívvel ajánlom a Nemzetközi Shiatsu Iskolát, itt tudsz bővebb információt olvasni : www.shiatsu.hu

Küldetésem

Fő célom a shiatsu kezelések során, hogy felkínáljam azt a teret és csendet ami által még mélyebben kapcsolódhatsz Önmagaddal.

Mit jelent a shiatsu számomra?

A shiatsu szerelem volt első látásra az életemben csak kellett egy kis idő míg erre én magam is rájöttem. Már az első kezelés során éreztem, hogy valami különleges dolog történik velem, de akkor még eszembe se jutott, hogy ez lesz az én utam is. Nagyon megérintett az, amit a kezelések során tapasztaltam, a mély csend és ellazulás. A shiatsu számomra egy csodálatos módja annak ahogyan a test öngyógyító képességei felébrednek. A hozzám érkező vendégek megtapasztalhatják a pillanat erejét és elfelejtik a napi problémáikat a kezelés alatt.

 

 

Ajánlások

Kérlek vess egy pillantást nálam járt vendégek tapasztalataira:

Bodó Andi (www.bodoandi.com)

"Már megint olyan jó dolgok történtek velem, amikről szívesen adok hírt, hiszen ez más számára is elérhető élmény, csak választani kell Szóval az egyik ilyen élményem Valent Vikivel volt, akivel évek óta ismerjük egymást, hiszen régen Ügyfelem volt.
Az élete nagyon érdekes fordulatot vett (erről majd kicsit később, élőben is hallgathatsz majd), és a biztos állását, szív alapon választott hivatással váltotta fel. 
Én most egy shiatsu masszázsra voltam hivatalos hozzá, amit végig a képen látható "izén" élveztem. (mondta a nevét, de nem jegyeztem meg) Szóval ez a valami, ami a kényelmet hivatott szolgáltatni, olyan élményt adott, amit még soha nem tudtam megélni. A hasonfekvés pihentető módja, amit a szivacs vastagsága és bemélyedései adják. Valami fantasztikus volt! A testem annyira bele tudott lazulni, hogy úgy éreztem, be kéne szerezni egyet otthonra is. (persze nem masszázsra, hanem test pihentetésre) Aztán elkezdődött a testem aprólékos energetikai lazítása, nyomkodása, frissítése, ami ugye a lényeg lenne, pedig ennél sokkal többről volt szó. Vagyis sokkal többet kaptam, mint egy masszázs. Volt olyan pont, amikor azon gondolkoztam, hogy szólok, hogy erősebben is lehet, mire "megszólalt" bennem egy hang, hogy de miért is? Miért akarom, hogy a testem a fájdalomküszöb közelében legyen masszírozva? Mi lenne, ha inkább a határozott, ám mégis finom fogásokat kapnám? Lehet, hogy ez nem annyira érthető, de hidd el, fontos felismerés volt. És ez a finom erő, ahogy hajlította, lazította az izmaimat még egy fontos élményt adott > azt, hogy bár nem vagyok túl hajlékony, de minden jól működik nálam. És ezt hogy érte el a Viki? Úgy, hogy megint csak addig hajlított, feszített, hogy az nem érte el a fájdalom küszöböt, vagyis a komfortzónámon belül maradt. Bár nyugodtan mondhatod, hogy akkor ennek mi értelme volt, de én ott és akkor épp erre jöttem rá. Vagyis éltem meg. Az értelmét. Azt, hogy ettől a finom, kíméletes mozgatástól, lazítástól azt az érzést / élményt élet meg a testem, hogy nem selejtes, nem hibás azért, mert nem túl laza. Mintha maga a testem sikítozott volna örömében, hogy "ugye, hogy szerethető vagyok!" És rájöttem arra is, hogy mennyi párhuzam van abban, ahogy a Viki masszírozott és ahogy én foglalkozok az Ügyfeleimmel. Ítélkezésmentesen, elfogadva őt olyannak, amilyen és erre rá is mutatok. Nincs hibáztatás, csak feltárás van és változtatás. Én a Vikinél megéltem azt, hogy ami éppen van, az rendben van, és emiatt a testem úgy bele tudott lazulni, hogy utána még percekig nem volt kedvem felkelni, úgy beszélgettünk arról, hogy én mit éltem meg és ő mit tapasztalt. Nem meglepő módon ezek is összecsengtek. Egy élmény volt, amit még biztos meg fogok ismételni és amit neked is jó szívvel ajánlok. ”

Anandi

„ Pár alkalommal csodálatos shiatsu kezelést kaptam Vikitől. Nagyon ajánlom őt azoknak akik testi vagy szellemi feszültséget, panaszokat éreznek. A shiatsu több, mint egy masszázs, nemcsak a testet gyógyítja de a lelket is felemeli és teljes egészében energiával tölt fel. Köszönöm Viki a csodálatos alkalmakat!”

József R.

„Hogy miért szerettem járni hozzád? Mert az első perctől ahogy elkezdted a kezelést, szétáradt bennem fokozatosan a nyugalom. Olyan pihentető csend telepedett a helységbe, amit ritkán él meg az ember. Hétről hétre jó volt a mindennapi gondok, problémák után elmenni hozzád és élvezni ezt a csendet. A vállamból eltűnt a fájdalom és a kezelések végén úgy távoztam tőled, hogy a testemet könnyűnek éreztem. Úgy éreztem, hogy a lábaim nem is érintik a talajt, úgy sétálok haza. Megszűnt minden fájdalom, feszültség, csak a nagy csend maradt. „

 

Viktória K.

„ Nagyon ellazultam a shiatsu kezelés alatt. Nagy nyugalom és mély relaxáció áradt szét az egész testemben. A környezet is nagyon kellemes volt. Teljesen kikapcsoltam arra az időre.”

 

Lívia S.

„ Pár hónapon keresztül szinte hetente jártam kezelésre Vikihez. A kezelések után mindig feltöltődtem energiával és ellazultam, a hát fájdalmaim eltűntek, az energiaszintem megnövekedett ami utána hetekig meg is maradt. A kezelése soha nem volt egyforma, mindig egy új tapasztalás. Viki nagyon elkötelezett a hivatása iránt és ő maga is élvezi a shiatsu kezeléseket akárcsak a vendégei. Nagyon ajánlom őt ha szeretnél több energiát és nyugalmat az életedben.”

 

Éva B.

„ Minden pillanatát élveztem a kezelésnek. A testem minden feszültségét elengedtem és a lelkem is csodálatosan megpihent. A különböző akupunktúrás pontok érintése és nyomása nagyon speciális érzéseket keltett bennem. Mindenkinek nagyon ajánlom, hogy próbálja ki ezt a masszázst, Köszönöm szépen Viki! „

 

Dia L.

"Amikor Vikinél jártam, akkor találkoztam ezzel a fajta masszázzsal először, és nagyon sokat segített a szorongásaim oldásában. Megnyugtatóak a mozdulatai, kellemes a légkört tud kialakítani, a masszázzsal segítette az elengedést, stresszt mintha elfújták volna a végtagjaimból. Abszolút pozitív élmény volt, és mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy próbálja ki, mert javult az életminőségem, a hangulatom ettől a masszázsformától, és Viki meleg aranyat érő kezeitől!"

 

René B.

"Coming to Budapest for business quite often I found this shiatsu therapist. She is very good and you feel the experience and warmth what she brings into the sessions. Sure next time I've to go to Budapest I'll book an appointment."

 

Save up to 45%